WAAROM KIEZEN VOOR EPDM DAKBEDEKKING?

 

 

EPDM is een synthetisch éénlaags rubbermembraan en bestaat uit ethyleen propyleen dieen monomeer. Met een bewezen levensduur van meer dan 50 jaar is deze EPDM rubber dan ook dé referentie voor de meest uiteenlopende gebouwen en klimaten. Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor je dak dan ben hier aan het juiste adres.

Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvend professioneel advies.

 

 

Garantie

Wij geven 20 jaar garantie!

Levensduur van 50 jaar

Het grote voordeel van EPDM is dat in één stuk wordt aangebracht. Er zijn geen verschillende lagen, waardoor er geen naden zijn en de kans op lekken uiterst minimaal is.

EPDM heeft een grote "ponsweerstand". Het materiaal is en blijft dus zeer flexibel en elastisch en lijdt niet aan de inwerkende kracht van zonlicht, waardoor er mede door de elasticiteit geen barsten kunnen ontstaan.

EPDM is zeer geschikt als waterrecuperatiesysteem voor het opvangen en afvoeren van regenwater langs de regenwaterafvoer.

EPDM kan zowel voor nieuwbouw als renovatie worden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer oude roofing aan vervanging toe is. EPDM kan gewoon op roofing verlijmd worden.

Door de opgesomde voordelen die de kwaliteit aangeven behoudt EPDM gemakkelijk een levensduur van minstens 50 jaar.

Erkende installateur

Gecertificeerd door Firestone

Meer dan 1.500.000.000 m² referenties wereldwijd

Firestone Building Products maakte in 1980 haar intrede in de markt van de commerciële dakbedekking. Vandaag heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 1.500.000.000 m² eenlaagse membranen geproduceerd en geplaatst. Een unieke prestatie, goed voor de 'pole position' als toonaangevend fabrikant van EPDM- en TPO-membranen en toebehoren. Al meer dan 30 jaar vertrouwen dakdekkers, bouwheren, architecten en voorschrijvers op de kwalitatieve Firestone dakafdichtings- en waterdichtingssystemen.

 

Milieuvriendelijk

Duurzaamheid voorop

Het meest milieuvriendelijke product op de markt

Vanwege de uitzonderlijke duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en geschiktheid voor recycling, is het EPDM-membraan het meest-milieuvriendelijke dakbedekkingsproduct op de markt. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat EPDM-membranen een beperkte milieu-impact hebben in vergelijking met andere dakbedekkingsmembranen. EPDM-membraan is chemisch inert en stoot geen verontreinigingen uit in de lucht of het water. Het is daarom mogelijk het verzamelde water te gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Bovendien is het systeem compatibel met groendaken of zonnepanelen.